Despre noi

 
 
www.MAGAZINUL-FERMIERULUI.ro vine in intampinarea
gospodarilor, a micilor fermieri.
Acestora dorim sa le oferim produse necesare la cresterea animalelor si a pasarilor in gospodariile proprii la preturi corecte si avantajoase.

  Puteti gasi la noi produse pentru hranire, adapare, incalzire, ingrijire, accesorii pentru muls, masini de tuns etc, toate furnizate de catre producatorii acestora din intreaga Europa. 

  Avand in vedere ca suntem intr-o continua dezvoltare si incercam sa furnizam cat mai multe produse necesare gospodarilor pentru a le usura munca si a le permite sa devina competitivi intr-o piata din ce in ce mai concurentiala, suntem intotdeauna deschisi propunerilor de imbunatatire a serviciilor.

  Deasemeni dorim sa incurajam micii fermieri sa se asocieze si astfel sa beneficieze de avantajele asocierii. Noi le oferim preturi mai bune la achizitia produselor noastre prin cresterea cantitatii comandate: cand gasiti un produs care va intereseaza vorbiti si cu prietenii si vecinii si bucurati-va impreuna de reducerile acordate in functie de cantitati.

  Din acesta cauza va rugam sa ne contactati si daca aveti nevoie de produse pe care nu le gasiti printre cele prezentate iar noi ne vom da silinta sa gasim solutii pentru Dvs.

  Prin intermediul colaboratorilor nostri din tara incercam sa aducem produsele cat mai aproape de Dvs.